No hohhoijaa.. Sanotaanko että olen nyt kaupungissa x joka ei hirveän iso ole asukasluvultaan mutta lääniä kyllä on.

Olen katellu tätä x paikan meininkiä nyt reilun kuukauden ja harva se päivä saa kuullä että se naapurin Heikkinen on ajanu ojaan, niin ja se Karjalainen siitä y talosta oli kanssa. Joo onhan nyt liukasta ja niin edelleen mutta ku paikalle on menty traktorin kanssa vetämään poissa niin on huomattukin että kuski on ollut humalassa.

Eli muuta pikku kylään x, vedä perseet, lähe ajelemaan, aja ojaan, soita lähimmälle "naapurille" (tarkennettakoon että kaikki tuntevat toisensa täällä ja ovat naaapureita keskenään), naapuri tulee hinaamaan ojasta, saat naapurilta taputus olkapäälle että elähän juo sitä kolmatta viina pulloa, kun seuraavan kerran lähet ajamaan ja that's it. 

Ei näin vähällä pitäisi selvitä missään. Entäs jos siinä kurvissa olisin ollut joku lenkkeilijä tai mutkassa olisi tullut toinen auto vastaan? Entä jos hirvi olisi juossut tielle? Minun puolesta jos haluaa oman henkensä riskeerata niin löytyy sellaisiakin keinoja joissa ei tarvitse vaarantaa muiden kanssa eläjien henkiä. Liian usein saa lukea lehditä että rattijuoppo oli ajanut ihmisen päälle/ kolarin. Yleensäkkin näissä tapauksissa sivullinen vahingoittuu pahiten tai menettää henkensä ja juopolle ei käy kuinkaan, juopon tuuria sanoisinko. Ei siinä varmasti on tunnon tuskat ja kaikki katsovat kieroon mutta onko sitä pakko lähteä rattiin jos ottaa? Täälläkin kyllä löytyy niitä naapureita jotka voivat paikalliseen kuskata sen ojasta hinaamisen sijasta.

Näihin tunnelmiin ja mietteisiin on parempi ehkä lopettaa ennen kuin oma verenpaine nousee niin että pää räjähtää.